• mobiele applicaties

  Mobiele ontwikkeling

  Hebt u hier een briljant idee voor? Wij kunnen u helpen om miljoenen gebruikers te bereiken en zo nieuwe business opportuniteiten te creëren!

   
 • webpplicaties

  Web Development

  Dit is meer dan een mooie en aantrekkelijke gebruikersinterface. arrowUp is meester in het ontwikkelen van robuuste en veilige business logica en transacties.

   
 • Native applicaties

  Consultancy

  IT expertise nodig? arrowUp’s visie, strategie en experts halen het beste uit uw organisatie. Onze ervaring is van groot belang voor het slagen van jullie succesvolle projecten.

   
Development

Projecten

Oplossingen op maat

Development

Producten

Hardware en Software

Development

Support

Excellente service

 
 

Smart solutions

arrowUp biedt u smart solutions op maat. Wilt u genieten van smart solutions van hoge kwaliteit?
Dan is arrowUp de geschikte partner voor u.

S-Pass (Smart Purse And Security System)

arrowUp ontwikkelde S-Pass, een multifunctioneel systeem waarmee men aan één kaart talloze toepassingen kan koppelen:
Toegangscontrole, logische toegangscontrole of beveiligd inloggen, tijdregistratie, wachtwoordbeheer en single-sign-on, digitale certificaten voor wettelijke handtekeningen, betalen zonder cash, enzovoort.

Voor meer informatie, klik hier

eID registration

eID registration zorgt ervoor dat u uw klanten, leveranciers en andere bezoekers kan registreren via een correcte een eenvoudige manier.
Dit alles met de elektronische identiteitskaart (Andere kaarten zijn ook mogelijk).
De registratie van bezoekers kan gedaan worden door uw personeel of door de bezoekers zelf. Dit alles via een gebruiksvriendelijke interface.

Kortrijkse cadeaubon in digitale versie

In aanwezigheid van minister voor ICT, Vincent Van Quickenborne (Open VLD), werd op 13 oktober 2010 in de Budascoop te Kortrijk de Kortrijkse Cadeaubon voorgesteld. Met het toepassen van NFC (Near Field Communication) voor een cadeaubon zorgt Kortrijk voor een primeur in België. Het idee van een algemene Kortrijkse cadeaubon is enkele jaren geleden ontstaan. Naast andere initiatieven, zoals het aanstellen van een centrummanager, moet dit nieuwe concept opnieuw zorgen voor een stimulans van de Kortrijkse middenstand.
Op zaterdag 27 november werden de eerste cadeau bons verkocht, opnieuw met Vincent Van Quickenborne als enthousiast toeschouwer.

Bestel hier uw 3021 kaartlezer!

Op zoek naar een kwalitatieve kaartlezer? cardreader

S-Pass, een wereld van mogelijkheden.

S-pass opent een wereld van mogelijkheden door de combinatie van één centraal platform, één identificator en de samenwerking met andere applicaties.


Projecten in de kijker

Technovisie, Netwerk- en IT-infrastructuur. Professionele installatie en maintenance.