Een blik terug.

arrowUp, opgericht in 2002, is een onderneming die vooral pioniert op de jonge markt van elektronische persoonsidentificatie en loyalty. Hiertoe zet de onderneming gebruiksvriendelijke en eenvoudig integreerbare softwarecomponenten in.

 

Een woordje uitleg...

arrowUp hanteert geavanceerde technieken voor softwareontwikkeling waardoor het in staat is hoogperformante systemen af te leveren. De medewerkers beschikken over tal van competenties. Zo hebben ze een solide expertise opgebouwd op het vlak van eID en SIS-kaarten. Daarnaast heeft arrowUp zich gespecialiseerd in hard- en software voor bank- en getrouwheidskaarten.


Bedrijven als CardFon, Prodata, EDS en Xtenso integreerden verschillende componenten van arrowUp in hun producten. Zij plukken daarmee de vruchten van het maatwerk dat de onderneming levert.

Een uitgesproken voorbeeld?

arrowUp ontwikkelde ticketingsoftware in nauwe samenwerking met TeleTicketService. Deze gebruikt de software sinds 2003 voor de verkoop van concerttickets en voetbaltickets voor de Belgische Liga Beroepsvoetbal. Tevreden muziekliefhebbers en voetbalfans hebben ondertussen al miljoenen tickets via dit systeem gekocht.