Leveranciers van arrowUp

Omnikey

Omnikey maakt deel uit van de HID Global Group. Deze onderneming is een wereldspeler op het vlak van elektronische beveiliging door identificatie. Het levert diensten voor grensbeveiliging, IT-netwerken, bescherming van gevoelige zakelijke gegevens, de financiŽle sector en het openbaar vervoer.
Bij Omnikey kunnen klanten terecht voor oplossingen op het vlak van PC smart card lezers. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid gamma aan kaartlezers, geschikt voor elke smart card en voor elke applicatie.
arrowUp koos voor de kaarlezers van Omnikey voor duidelijke redenen: de kaartlezers van Omnikey werken aan hoge snelheid, hebben betrouwbare drivers, zijn gemakkelijk te installeren en voldoen aan alle gangbare standaarden.

www.multiprox.be

Multiprox
Multiprox nv maakt deel uit van de Duitse TURCK-groep, een Europees marktleider in sensortechniek. Multiprox is distributeur van elektronische componenten voor de industrie. De componenten worden gebruikt in het productieproces en daarnaast ook verwerkt in de eindproducten zelf. Het aanbod van Multiprox breidde in de loop der jaren uit met interfacetechniek en systeemtechniek (veldbussystemen).
arrowUp koos voor de kaartlezers en toetsenborden met geÔntegreerde kaartlezers van het merk Cherry voor de hoge technologische en ergonomische kwaliteit die Multiprox levert.

www.brother.be

Brother is al meer dan 100 jaar een internationale toonaangevende producent van technologische producten. Het bedrijf ontwerpt en produceert onder meer gebruiksvriendelijke multifunctionals en elektronische printers, faxen, etiketteermachines en schrijfmachines.
arrowUp werkt samen met Brother als partner in de verkoop van het eID Registration en het SISticker softwarepakket, waarvoor Brother hoogkwalitatieve labelprinters levert.