Partners van arrowUp

Technovisie

Sinds de oprichting in 1998 heeft Technovisie zijn klanten steeds de meest actuele technologische netwerkoplossingen en support aangeboden om hen zo toe te laten efficiŽnter en productiever te werken.

Technovisie combineert een waaier aan kwaliteitsvolle hardware en software oplossingen met een uitgebreide kennis van alle netwerkaspecten. Ze richten zich op middelgrote en grote ondernemingen die op zoek zijn naar een ervaren partner om hun IT-problemen aan te pakken.

HID

HID Global is de vertrouwde leider in het voorzien van acces controle en beveiligde identiteits oplossingen, inclusief het gebruik van secure cards, RFID technologie, eGovernment en two factor authentication.

A.E.T.

Advanced Encryption Technology (A.E.T.) B.V. is een Nederlands softwarebedrijf dat oplossingen levert voor e-commerce en informatiebeveiliging. Deze oplossingen zijn gebaseerd op Public Key Infrastructure (PKI) technologie.
A.E.T. is de partner van arrowUp in de ontwikkeling van eID SafeSign Client. Dit is middleware die toelaat authenticaties te verrichten op basis van de Belgische elektronische identiteitskaart.

CCV Belgium

CCV is een internationaal opererende organisatie met dochterondernemingen in BelgiŽ, Duitsland en Zwitserland. Het bedrijf is in Nederland marktleider op het gebied van PIN- en Chipknipautomaten en specialist in verwerking en autorisatie van financiŽle- en spaarkaarttransacties en het ontwikkelen en beheren van spaar- en klantenkaartsystemen. Ook mag CCV sinds mei 2007 PINtransacties verwerken voor de banken.

ARAS Security

ARAS Security werd in september 2004 opgestart als de nieuwste telg in de ARAS Security Groep, met als doel het leveren van betrouwbare toegangscontrole en CCTV systemen aan erkende installateurs.

Met vestigingen in Nederland, BelgiŽ, Denemarken en Engeland behoort de ARAS Groep tot een selecte groep gespecialiseerde distributeurs met een uitgebreide ondersteunende technische dienst en ervaren adviseurs.

Als partner van arrowUp in de S-Pass oplossing staat ARAS Security in voor de  fysische toegangscontrole.