Kortrijkse cadeaubon in digitale versie…

In aanwezigheid van minister voor ICT, Vincent Van Quickenborne (Open VLD), werd op 13 oktober 2010 in de Budascoop te Kortrijk de Kortrijkse Cadeaubon voorgesteld. Met het toepassen van NFC (Near Field Communication) voor een cadeaubon zorgt Kortrijk voor een primeur in België. Het idee van een algemene Kortrijkse cadeaubon is enkele jaren geleden ontstaan. Naast andere initiatieven, zoals het aanstellen van een centrummanager, moet dit nieuwe concept opnieuw zorgen voor een stimulans van de Kortrijkse middenstand.


Op zaterdag 27 november werden de eerste cadeau bons verkocht, opnieuw met Vincent Van Quickenborne als enthousiast toeschouwer.

 

Meer info hieromtrent kan u hier downloaden.

 

Smart Purse and Security System
(S-PASS configuratie op maat)

  • arrowUp ontwikkelde S-Pass, een multifunctioneel systeem waarmee men aan één kaart talloze toepassingen kan koppelen:
    Toegangscontrole, logische toegangscontrole of beveiligd inloggen, tijdregistratie, wachtwoordbeheer en single-sign-on, digitale certificaten voor wettelijke handtekeningen, betalen zonder cash, enzovoort.
  • Voor EC-TECH werd de integratie gemaakt om via een webinterface een identificatiekaart aan te maken, waaraan toegangscontrole tot een copycenter werd gekoppeld, alsook een 'virtuele purse' om printopdrachten te betalen.
  • Documenten kunnen van thuis opgeladen worden, en worden dan met -follow me-printing- uitgevoerd bij aankomst in het copycenter.
  • De 'virtuele purse' kan opgeladen worden in de shop, of 24/7 aan de kiosk in het copycenter.
  • Voor meer informatie, download hier een productfiche.

Een van de oprichters van arrowUp schreef de Belgian Pharmacy Application (BPA).

  • Deze applicatie laat het toe de gegevens van de SIS-kaart te lezen.
  • arrowUp staat in voor het upgraden van de firmware van de kaartterminals bij wijzigingen aan de SIS-kaart.