Bent u op zoek naar de drivers van onze kaartlezers? Kijk dan even onder drivers

Hebt u problemen bij het installeren van onze kaartlezers? Kijk dan even onder installatie kaartlezers

Bent u op zoek naar de registratienummers van onze kaartlezers (voor de RIZIV)? Kijk dan even onder documenten

Hebt u problemen bij het gebruik van onze kaartlezers of onze software? Kijk dan even of u uw vraag, en uiteraard ook het antwoord, vindt onder FAQ

TeamViewer installer

Indien u in contact bent met onze helpdesk, kan u hier een setup downloaden voor Teamviewer.

Met deze software kan de helpdesk, mits uw toestemming, uw PC overnemen om zo problemen vanop afstand op te lossen.

Download hier

Download TeamViewer